TERMOKAMERA FLIR Cx

Termokamery rady Cx sú špičkové termálne zobrazovacie nástroje, ktoré sú vybavené pokročilými funkciami a ľahko sa používajú.

Tieto termokamery sú obzvlášť cenné pre profesionálov v oblasti údržby, stavebníctva, hasičstva a bezpečnosti, kde môže byť presný a spoľahlivý obraz veľmi dôležitý.

Séria Cx je vybavená sofistikovanými snímačmi a algoritmami, ktoré dokážu presne zachytiť a analyzovať tepelné údaje, čo je kľúčom k odhaleniu potenciálnych problémov, ktoré by inak zostali ľudskému oku skryté. Tieto termokamery ponúkajú aj širokú škálu nastaviteľných parametrov, ktoré umožňujú používateľom prispôsobiť zobrazenie ich špecifickým potrebám.

Jednoduché používanie

Termokamery Flir Cx sú navrhnuté tak, aby ich používanie bolo čo najpohodlnejšie a najjednoduchšie a aby používateľom umožňovali rýchle a efektívne termografické merania.

Presnosť a citlivosť

Termokamery Flir Cx sú navrhnuté tak, aby ich používanie bolo čo najpohodlnejšie a najjednoduchšie a aby používateľom umožňovali rýchle a efektívne termografické merania.

Vysoká presnosť a citlivosť

Termokamery Flir Cx možno ľahko integrovať so smartfónmi a tabletmi, čo umožňuje jednoduchý prenos, spracovanie a zdieľanie údajov.

Odolný dizajn

Termokamery Flir Cx majú robustnú a odolnú konštrukciu, takže sú vhodné na použitie v náročných podmienkach a prostrediach.

Veľké množstvo údajov

Jednou z najvýraznejších vlastností termokamier série CX je ich schopnosť poskytovať vysokokvalitné snímky v reálnom čase. To sa dosahuje vďaka senzorom s vysokým rozlíšením a výkonným procesorom, ktoré dokážu spracovať veľké množstvo údajov v krátkom čase.

Či už ide o monitorovanie tepelného vývoja komponentov počas testovania alebo lokalizáciu únikov tepla v budovách, tieto termokamery poskytujú dôležité informácie, ktoré pomáhajú optimalizovať prevádzku a minimalizovať riziká. Okrem toho robustná konštrukcia a odolnosť voči náročným podmienkam znamená, že séria CX vydrží náročné prevádzkové podmienky, takže je ideálna pre celý rad aplikácií.

Zisťovanie problémov

Rýchle nájdenie skrytých porúch a skrátenie času diagnostiky vďaka MSX, presnému termovíznemu zobrazovaniu 160 × 120 a 1-dotykovej úrovni/rozsahu

Rýchle zdieľanie

Nahrávajte snímky priamo pomocou cloudového pripojenia FLIR Ignite, potom vytvárajte profesionálne správy a posielajte ich zákazníkom e-mailom.

Technické parametre

Typ Termokamera FLIR C5 Termokamera FLIR Cx5
Rozlíšenie senzoru 160 x 120 pixelov 160 x 120 px
Teplotná citlivosť < 70mK < 70mK
Teplotný rozsah -20°C až +400°C -20°C až +400°C
Zorné pole 54° x 42° 54° x 42°
Zobrazovacia frekvencia 8.7 Hz 8.7 Hz
Režimy zobrazenia Termogram, digitálny snímok, MSX, PIP Termogram, digitálny snímok, MSX, PIP
Spektrálny rozsah 8 až 14 µm 8 až 14 µm
Presnosť ±3% ±5%
Meracia funkcia Bod Bod
Parametre nastavení Emisivita, odrazená teplota, atmosféra Emisivita, odrazená teplota, atmosféra
Typ batérie Li-ion Li-ion
Rozhranie USB-C USB-C
Ostrenie Fixný fokus Fixný fokus
Dotyková obrazovka Áno, kapacitný Áno, kapacitný
Veľkosť displeja 3.5 palca 3.5 palca
Pádová odolnosť 2 m 2 m
Vnútorná pamäť Minimálne 5000 snímkov Minimálne 5000 snímkov
Hmotnosť 190g 680g
Doba prevádzky 4h 4h
Krytie IP54 ATEX Directive 2014/34/EU
Prevádzková teplota -10°C až +50°C -10°C až +50°C
Rozmery 138 x 84 x 24 mm 168 x 112 x 42 mm
Fotoaparát 5 Mpx 5 Mpx
Dátový list FLIR C5 FLIR CX5